Ruimte  
     
   
Ruimte  
 
             
Om bij het kinderdagverblijf een thuisgevoel te creëren, is bij de inrichting gedacht vanuit het kind met onze pedagogische kennis. Omdat kleuren een grote invloed hebben op de gemoedsrust, hebben wij bij de keuze hiervan veel rekening meegehouden. Er is gekozen om Together met rustige en zachte kleuren aan te kleden. Together is voorzien van een palet van geweldige tekeningen, waar kinderen hun fantasie op los kunnen laten. De ruimte is zo ingedeeld dat iedere plek een of meerdere functies heeft. Zo is er een gedeelte om gezamenlijk te eten, waar groepsactiviteiten worden gehouden, een poppenhoek wordt met gemak een supermarkt, voorleeshoek, babyhoekje etc. Er is een speelkleed waar op gelegen kan worden of een boekje te lezen en er is speelgoed voor alle leeftijden. En een atelier waar de kinderen naar hartenlust hun eigen kunstwerkjes kunnen creëren.

  Together is zeer praktisch ingericht; om het overzichtelijk voor de kinderen en voor de leidsters te houden.

De buitenspeelplaats is tevens geheel voorzien van de gemakken voor uw kind. Een deel is bedekt met stoeptegels om bijvoorbeeld te fietsen, een ander deel met rubbertegels en natuurlijk is er ook een grasveldje. De kinderen kunnen in onze buitenspeelplaats naar hartenlust klimmen op de glijbaan, spelen in de zandbak etc. Ook is er een echt kinderhuisje, een moestuintje waar de kinderen kunnen zien hoe iets groeit of bloeit, maar ook zelf groente en bloemen kunnen planten. Voor de jongste in de groep is er een gedeelte ingericht waar zij veilig buiten kunnen zijn/spelen.

Bij de inrichting van alle ruimtes staat het kind centraal deze zijn pedagogisch verantwoord, huiselijk en van alle gemakken en benodigdheden voorzien.