Inschrijven en plaatsing  
     
 
 
 
             

Hoe kan ik een plek krijgen bij Kinderdagverblijf Together?
Ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 4 jaar kunnen zich inschrijven bij Together.

Rondleiding
Wij raden iedere ouder/verzorger aan om een afspraak voor een rondleiding van Kinderdagverblijf Together. Het prettige van een rondleiding is dat u onze werkwijze in actie ziet, de leiding spreekt waardoor u Together-gevoel meemaakt. Daarnaast kunt u al uw vragen direct stellen aan ons vakkundige medewerkers. Op werkdagen kunt u ons bellen voor het maken voor een afspraak.

 

Plaatsing
Retourneer het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend per post of geef persoonlijk af bij leiding. Het inschrijfformulier is te downloaden of verkrijgbaar bij Kinderdagverblijf Together. Nadat we correct en ondertekende inschrijfformulier van u hebben ontvangen, sturen wij u een inschrijvingsbevestiging. U kind is hiermee nog niet geplaatst, zodra er een plaats voor u vrijkomt, nemen wij contact met u op. Voorafgaand aan de plaatsing vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats.


Contract
Als u kind geplaatst wordt, sluit Together een contract met u af, hier staat alle gegevens van u en uw kind, de dagen waarop wij zorgdragen voor uw kind, de tijdsduur van het contract en de algemene voorwaarden. Together stelt de belangen van de kinderen centraal. Samen met u bouwen wij aan de volgende generatie volwassen, één taak die wij met plezier maar vooral met veel verantwoording uitoefenen. Maak de verstandige keuze; kies voor Together! Bel ons voor het maken van een afspraak.